Site logo
Omschrijving

Aangenaam kennis te maken! Ik ben de vrouw achter Doula Nagomi. Het werk als doula is heel persoonlijk en het is belangrijk om een klik te voelen met elkaar. Daarom stel ik mij graag even voor zodat jullie een eerste indruk krijgen.

Over Laura

Waarom ben ik een doula?

Als doula heb ik mijn passie gevonden en komen mijn interesses, kwaliteiten en ervaring samen. Mijn interesse voor zwangerschap, bevallingservaringen, ontwikkelingspsychologie, culturele invloeden en het voorkomen van mentale klachten. Ik ben een betrokken, liefdevolle, toegewijde, betrouwbare vrouw. Ik voel mij fijn in de rol van verzorgen, aanpakken, ondersteunen en kennis overbrengen. Ik werk graag in een ontspannen, respectvolle omgeving en houd van een grapje.

Mijn leven

Ik ben moeder van twee kinderen (2013 en 2015) en heb twee totaal verschillende bevallingen gehad. Ik ben afgestudeerd psycholoog. Mijn opleiding tot massage therapeut heb ik aangevuld met cursussen in zwangerschapsmassage, massage na de bevalling/ miskraam en baby massage. Mijn studie heb ik gevolgd in Amerika, Australië, Japan en Nederland en daardoor werk ik graag met mensen uit andere landen. Nu ik inzicht heb gekregen in al mijn ervaringen is het heel duidelijk geworden: ik ben een doula!

Gun jezelf een optimale ervaring in deze bijzondere tijd in je leven.
Ik kijk ernaar uit om jullie te ondersteunen en hoor graag waar jullie behoefte aan hebben om van deze unieke periode het beste te maken. Mijn werkgebied bestaat uit Den Haag en omstreken (Leidschendam- Voorburg, Delft, Nootdorp, Rijswijk).

Geboorte Doula
De optimale voorbereiding op de geboorte van jullie kindje(s). Emotionele, fysieke en praktische ondersteuning tijdens de bevalling.

Postpartum Doula
Laat je verzorgen terwijl jij voor je baby zorgt. Een periode van rust, verbinding en herstellen. Ook voor partners!

Massages
Zorg voor je lichaam waar je kindje in groeit tijdens de zwangerschap. Neem een moment van rust om te herstellen na de bevalling. In Delft, Voorburg of aan huis.

Cursussen
Krijg de kennis die je nodig hebt voor de bevalling en het leven met je baby. Leer hoe je je baby kan masseren. Privé of in groepsverband.

Bekijk overige massages website.

Contact

Bericht

Voorkeur contact

Privacy beleid & Algemene voorwaarden

Alleen op afspraak
Openingstijden vandaag: alleen op afspraak Openingstijden van deze week
 • Maandag

  Alleen op afspraak

 • Dinsdag

  Alleen op afspraak

 • Woensdag

  Alleen op afspraak

 • Donderdag

  Alleen op afspraak

 • Vrijdag

  Alleen op afspraak

 • Zaterdag

  Alleen op afspraak

 • Zondag

  Alleen op afspraak

 • 21/06/2024 07:17 locale tijd

 • Nog geen beoordelingen.
 • Voeg een review toe